TOKİ Adil Anaokulu
ADİL MAH. VEZNECİLER SK. TOKI ADIL ILKOKULU BLOK NO 34 İÇ KAPI NO 3 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
0(216) 592 9075

VİZYON

Kendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren, kurum kültürünü oluşturan örnek bir ilkokul olmaktır.

MİSYON

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ülkesini seven, bilgili, donanımlı, ahlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz TOKİ Adil ilkokulu bünesinden 2022-2023 eğitim öğretim yılında ayrılarak ayrı bir okul olmuştur.

İkili Öğretim

08.00--13.30 Sabahçı 13.00--18.00 Öğleci

Servis bulunmaktadır.

İlk Merkezine 36km İlçe Merkezine 3km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim Yeri - Adil Mahallesinin batısında, Ekol Caddesi üzerinde bulunmaktadır.